Καρέ – καρέ οι κινήσεις του δράστη από την απίστευτη δολοφονία στην Κυπαρισσία στις εικόνες που παρουσίασε ο Alpha, καθώς και η στιγμή της μεταφοράς του 39χρονου θύματος με το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Ads

Όλα ξεκίνησαν μετά την πρώτη επίσκεψη του 72χρονου άνδρα στο κατάστημα «Γερμανός» επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου στην Κυπαρισσία. Εκεί, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, διαμαρτυρήθηκε εντόνως στον ιδιοκτήτη του καταστήματος για το ύψος του λογαριασμού.

Ο 39χρονος ιδιοκτήτης, πατέρας ενός παιδιού 1,5 έτους, προσπάθησε να του εξηγήσει, ωστόσο ο συνταξιούχος λαχειοπώλης αφού δεν πήρε τις απαντήσεις που επιθυμούσε, διαμήνυσε στο άτυχο ιδιοκτήτη του καταστήματος ότι ένα δεν διευθετηθεί το θέμα του θα φύγει από το μαγαζί και θα επιστρέψει με το όπλο.

Επέστρεψε με το όπλο του και αφού πυροβόλησε τον ιδιοκτήτη του καταστήματος στην συνέχεια πήγε και παραδόθηκε μόνος του στο αστυνομικό τμήμα.

Ads

Μόλις λίγα δευτερόλεπτα μετά την δολοφονία στο κατάστημα στην Κυπαρισσία, ο 72χρονος δράστης βγαίνει στον δρόμο, κρατώντας το όπλο στα χέρια του.

Ξεκινά να απομακρύνεται όμως «κόβει» το βήμα του κι επιστρέφει, δείχνοντας σαστισμένος. Λίγες στιγμές πριν, είχε πυροβολήσει τον 39χρονο ιδιοκτήτη του καταστήματος, μπροστά στα έντρομα μάτια δύο υπαλλήλων της επιχείρησης…

Ο λογαριασμός για τον οποίο ζητούσε εξηγήσεις από τον άτυχο 39χρονο, ήταν ύψους 170 ευρώ και για τόσα χρήματα ο 72χρονος αποφάσισε να φύγει από το κατάστημα, να απειλήσει ότι θα επιστρέψει με όπλο και τελικά να κάνει πράξη την απειλή του και ν’ αφαιρέσει μια ανθρώπινη ζωή. Ενός νέου ανθρώπου και πατέρα ενός παιδιού μόλις 1,5 έτους.