Στη ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά και του success story μπορεί να συμβαίνει και αυτό: Να φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ επειδή η Συγγρού δεν πληρώνει τους υπαλλήλλους του κόμματος!

Ads

Αυτό , τουλάχιστον, υποστηρίζουν κύκλοι της Νέας Δημοκρατίας μετά την χθεσινή έφοδο των απλήρωτων υπαλλήλων στο γραφείο του Γενικού Διευθυντή του κόμματος και την απειλή τους για επίσχεση εργασίας.

Οι εν λόγω γαλάζιοι «κύκλοι» υποστηρίζουν ότι «θύματα της εσωτερικής στάσης πληρωμών που κήρυξε η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι και οι εργαζόμενοι των κομμάτων»!!!

«Ενώ, ήδη, βρισκόμαστε στα μέσα της χρονιάς, δεν έχει δοθεί στα κόμματα η προβλεπόμενη τμηματική επιχορήγηση. Αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης είναι και η καθυστέρηση στην πληρωμή των εργαζομένων στη ΝΔ. Απόλυτα υπεύθυνα είναι τα κόμματα της συγκυβέρνησης», λένε οι κύκλοι της ΝΔ.

Ads

Εκείνο, πάντως, που δεν λένε οι ίδιοι κύκλοι είναι πως οι εργαζόμενοι της ΝΔ είναι απλήρωτοι τουλάχιστον από το φθινόπωρο του 2014. Οταν τη συγκυβέρνηση της χώρας ασκούσαν ο Αντώνης Σαμαράς και ο Ευάγγελος Βενιζέλος.