Άμεση ήταν η απάντηση κύκλων του δημάρχου Αθηναίων Χάρη Δούκα στα σχόλια του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη στη συνέντευξή του στην ΕΡΤ το απόγευμα της Δευτέρας.

Ads

«Την ώρα που πολλά στελέχη ζητούν να μιλήσει η βάση του κόμματος, ο Νίκος Ανδρουλάκης απειλεί με διαγραφές. Οι απειλές του αποδεικνύουν την πλήρη πολιτική αδυναμία του», τονίζουν οι άνθρωποι πλησίον του κ. Δούκα, προσθέτοντας ότι «προεκλογικά έλεγε ότι είναι πολιτική ήττα η τρίτη θέση.»

«Σήμερα δεν μας απάντησε ξεκάθαρα αν ηττηθήκαμε ή όχι. Έκανε επίθεση σε όλους και σε όλα χωρίς ίχνος αυτοκριτικής.», όπως τονίζουν.

Στη συνέχεια, υπογραμμίστηκε πως «είπε: είμαι έτοιμος να αξιολογηθώ άνα πάσα στιγμή, όμως δεν έδωσε κανένα σαφές χρονοδιάγραμμα για το πότε θα στηθούν κάλπες. Περιμένουμε να αποσαφηνίσει αν θέλει εκλογές και πότε θα γίνουν. Αυτή θα είναι η μόνη απάντηση για όλους και για όλα.»

Ads

«Στους ισχυρισμούς του ότι όσοι διαφωνούν παίζουν το παιχνίδι της ΝΔ απαντάμε: Ότι η ΝΔ θα τρίβει τα χέρια της με κόμματα της αντιπολίτευσης από 12 εως 14%. Εξάλλου όλοι οι φιλικά μέσα της ΝΔ αγωνίζονται να μας πείσουν ότι δεν χρειάζονται να γίνει καμία αλλαγή στο ΠΑΣΟΚ», ανέφεραν χαρακτηριστικά οι κύκλοι του Χάρη Δούκα.