Αναγκάστηκε να πάει τελικά στον προορισμό της με το λεωφορείο σχολικής εκδρομής μια 75χρονη που υπέστη μια άνευ προηγουμένου ταλαιπωρία στο ταξίδι της με τα ΚΤΕΛ.

Ads

Από την Άρτα πήγαινε στη Θεσσαλονίκη η γυναίκα με λεωφορείο των ΚΤΕΛ, επιστρέφοντας από την κηδεία του συζύγου της.

Ωστόσο, σε μία στάση, η γυναίκα πήγε στην τουαλέτα και επιστρέφοντας, το λεωφορείο είχε φύγει χωρίς εκείνη. Ο οδηγός την… ξέχασε και συνέχισε το ταξίδι του. Η 75χρονη γυναίκα αναγκάστηκε να περιμένει για πάνω από μία ώρα σε σταθμό εξυπηρέτησης αυτοκινήτων στην Εγνατία Οδό, όπως ανέφερε σε σχετικό του δημοσίευμα το ethnos.gr.

Αναλγησία και αδιαφορία από τον οδηγό των ΚΤΕΛ

Σερβιτόρος του εστιατορίου που βρέθηκε η γυναίκα, μόλις κατάλαβε τι της συνέβη, προθυμοποιήθηκε να τη βοηθήσει, να εντοπίσει τον οδηγό και να τον σταματήσει, προκειμένου να μεταφέρει με ιδιωτικό του όχημα τη γυναίκα και να προλάβει το εν λόγω δρομολόγιο του ΚΤΕΛ.

Ads

Ο οδηγός αδιαφόρησε και συνέχισε τον δρόμο του. Η γυναίκα έμεινε να περιμένει και εν τέλει πήγε στον προορισμό της στη Θεσσαλονίκη, με λεωφορείο σχολικής εκδρομής που έκανε στάση στον σταθμό εξυπηρέτησης αυτοκινήτων.

Όταν οι εκπαιδευτικοί έμαθαν την περιπέτεια της ηλικιωμένης, προθυμοποιήθηκαν να τη μεταφέρουν εκείνοι μέχρι την έδρα του σχολείου, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση περίπου 20 χιλιομέτρων από τη Θεσσαλονίκη. Από εκεί παρέλαβε τη γυναίκα ο γιος της.