Τρία άτομα επιτέθηκαν σε μετανάστη στον Άγιο Μηνά Λευκάδας επειδή «τόλμησε να τους κοιτάξει» την ώρα που αυτοί περνούσαν με το αυτοκίνητό τους.

Ads

 
Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα Lefkada News, τα τρία άτομα σταμάτησαν ξαφνικά το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν στη μέση του δρόμου και ένας εξ αυτών επιτέθηκε αρχικά λεκτικά και στη συνέχεια σωματικά στον μετανάστη που κινούνταν με το ποδήλατό του.
 
Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως οι δράστες της επίθεσης είπαν πως ο μετανάστης «τόλμησε να κοιτάξει το αυτοκίνητό τους ενώ προσπαθούσε να κάνει στην άκρη για να περάσουν». «Γιατί τόλμησες να με κοιτάξεις;» έλεγε ένας από τους δράστες στον μετανάστη.
 
Στη συνέχεια οι δράστες μπήκαν και πάλι στο αυτοκίνητο και αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα, όπως αναφέρει το Lefkada News επικαλούμενο αυτόπτες μάρτυρες, διέσχισαν ανάποδα την Ιωάννου Γαζη, που είναι ένας δρόμος με μεγάλη κυκλοφορία και από τον οποίο περνούν τοπικά λεωφορεία.
 
Λίγα λεπτά αργότερα στο σημείο, όπου είχαν συγκεντρωθεί πολλοί περαστικοί, έφτασε η αστυνομία η οποία πήρε τα στοιχεία του αριθμού κυκλοφορίας των δραστών. 

* Φωτογραφίες απο το Lefkada News