Ρίνγκ έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας στο δημαρχείο το γραφείο του δημάρχου Ανδραβίδας- Κυλλήνης στην Ηλεία, καθώς δύο δημοτικοί σύμβουλοι πιάστηκαν στα χέρια με τον δήμαρχο να παίζει τον ρόλο του διαιτητή και να τους χωρίζει. Πρωταγωνιστές του περιστατικού ο Ανδρέας Μίγκος και ο  Διονύσης Μάλλιαρης και μήλον της έριδος μία ανάρτηση στο Facebook.

Ads

Η επίμαχη ανάρτηση ήταν μια δήλωση του δημάρχου Ναμπίλ Μοράντ με την οποία καλούσε τον δημοτικό σύμβουλο και Πρόεδρο του Συνδέσμου ΗΡΑΚΛΗΣ κ. Μάλλιαρη να παραιτηθεί από την παράταξη ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ αφού όπως δήλωσε επιθυμεί να είναι υποψήφιος για τη δημαρχία της πόλης.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά ο Διονύσης Μάλλιαρης εισήλθε σε συνάντηση εργασίας που είχαν ο δήμαρχος με τον αντιδήμαρχο Ανδρέα Μίγκο και τα πράγματα δεν άργησαν να εκτροχιαστούν. Ο Δ. Μάλλιαρης φέρεται να ήρθε στα χέρια με τον Α. Μίγγο με τον δεύτερο να καταλήγει στο νοσοκομείο Πύργου για τις πρώτες βοήθειες αφού υπήρχε σκίσιμο στο αριστερό μάτι, ενώ ο ίδιος αισθανόταν ζαλάδες.

Ο Δ. Μάλλιαρης από την πλευρά του υποστήριξε ότι «Το θέμα προέκυψε με μία δημοσίευση με δηλώσεις του Δημάρχου κ. Ναμπίλ Μοράντ στην εφημερίδα “Πατρίς”, την οποία πήρε ο κ. Μίγκος και την αναπαρήγαγε με τη φωτογραφία μου στο διαδίκτυο. Στη συνέχεια πήγε στο γραφείο του Συνδέσμου “ΗΡΑΚΛΗΣ” κι ενώ περιμέναμε επειγόντως μία κοπέλα από τα 8μηνα για να βγάλουμε καταστάσεις για το νερό, ο κ. Μίγκος απείλησε πως αν δεν παραιτηθώ κοπέλα δεν πρόκειται να πάρουμε! Εγώ πήγα στο Δήμαρχο για να δω για ποιον λόγο ανακατεύεται ο κ. Μίγκος στα θέματα του Συνδέσμου. Ήταν εκεί και ο κ. Μίγκος και υπήρξε ένας έντονος διαπληκτισμός για το πολιτικό ζήτημα και μόνο. Δεν ήταν κάτι προσωπικό. Το θέμα πλέον θεωρείται λήξαν για μένα».

Ads