Με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ξύλο και χημικά απάντησε το υπουργείο Εργασίας στην κινητοποίηση των εργαζομένων στον επισιτισμό τουρισμό.

Ads

Διαβάστε επίσης: KKE για ξυλοδαρμό εργαζομένων: Τεράστιες οι ευθύνες της κυβέρνησης που προστατεύει μόνο τα κέρδη των ξενοδόχων

Οι εργαζόμενοι στον συγκεκριμένο τομέα διεκδικούν Συλλογικές Συμβάσεις με υποχρεωτική εφαρμογή και επίδομα ανεργίας για όλους τους ανέργους του κλάδου.

Οι αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν στη ρίψη χημικών στους συγκεντρωμένους στη Σταδίου, με έναν διαδηλωτή να χτυπά στο κεφάλι, ενώ πραγματοποιήθηκαν και δύο προσαγωγές.

Ads

Διαβάστε επίσης: Ξενογιαννακοπούλου: Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση για τη βία και τα χημικά στην είσοδο του Υπουργείου Εργασίας

Οι συγκεντρωμένοι πραγματοποίησαν στη συνέχεια πορεία προς το Αστυνομικό Τμήμα Ακρόπολης, όπου οδηγήθηκαν οι δύο προσαχθέντες.

Την κινητοποίηση έξω από το υπουργείο Εργασίας διοργάνωσε το Συνδικάτο Επισιτισμού – Τουρισμού – Ξενοδοχείων Αττικής, στο πλαίσιο της στάσης εργασίας (12 μ. έως 4 μ.μ.) που έχει προκηρύξει η Ομοσπονδία του κλάδου (ΠΟΕΕΤ).

image

image

image

image