Για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και τα όσα βιώνουν σαν οικογένεια μίλησε στην βρετανική εφημερίδα SUN o πατέρας της Κάρολαϊν, Ντέιβιντ Κράουτς.
 
«Όταν έμαθα αργότερα όλες τις λεπτομέρειες μετάνιωσα που δεν τα ήξερα νωρίτερα όταν ήταν εδώ (σ.σ. στην Αλόννησο). Θα του έσπαγα το κεφάλι και ευχαρίστως θα δεχόμουν τις συνέπειες της πράξης μου», λέει ο 78χρονος Ντέιβιντ Κράουτς, μιλώντας στην SUN.
 
Σημείωσε δε ότι η σύζυγός του, Σούζαν, και ο ίδιος πληροφορήθηκαν για τον θάνατο της Καρολάιν στις 11 Μαΐου από γείτονες στην Αλόννησο. «Δεν θα ξεχάσω ποτέ πώς ένιωσα. Ήταν σαν ένα παγωμένο χέρι να με γράπωσε από το στήθος και να μου ξερίζωσε την καρδιά. Ήταν η χειρότερη ημέρα στη ζωή μου» ανέφερε στη SUN.
 
Mιλώντας για την πιθανότητα ο συζυγοκτόνος να εμπλέκεται σε παράνομες δραστηριότητες, ο ίδιος δήλωσε ότι «δεν μπορώ να το αποκλείσω. Η κόρη μου ήταν ένα άτομο που ήθελε τη δικαιοσύνη, ήθελε τα πράγματα να είναι σωστά».

Ads

Σχολιάζοντας, δε, την απόφαση της εισαγγελίας ανηλίκων να αποδώσει την επιμέλεια της μικρής Λυδίας, της κόρης της 20χρονης, στον ίδιο και τη γυναίκα του, ο Ντέιβιντ Κράουτς είπε ότι «όλο το νησί ήταν στο πλευρό μας στην προσπάθειά μας να πάρουμε την πλήρη επιμέλεια της Λυδίας».