«Ακόμη πιο αισιόδοξος για το μέλλον της Αθήνας» δήλωσε ο επανεκλεγείς δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης. Μεταξύ άλλων καλωσόρισε τον αντίπαλό του, Γαβριήλ Σακελλαρίδη, στο δημοτικό συμβούλιο. 

Ads

 

«Οι Αθηναίοι και οι Αθηναίες ψήφισαν για την Αθήνα, έβαλαν την πόλη πάνω από την πόλωση και τον κομματισμό, υπερασπίστηκαν μια πόλη δημοκρατική, μια πρωτεύουσα ευρωπαϊκή» σημείωσε.

 

Παράλληλα, καλωσόρισε τον αντίπαλό του, Γαβριήλ Σακελλαρίδη, όπως και τη «δημοκρατική αντιπολίτευση, στο δημοτικό συμβούλιο, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι θα έχουν μια αποδοτική συνεργασία. 

 

«Χάρηκα γιατί στην αντιπαράθεση αυτή γνώρισα έναν νέο άνθρωπο τον οποίο καλωσορίζω στο δημοτικό συμβούλιο. Έχω τη βεβαιότητα ότι με τον κ. Σακελλαρίδη αλλά και το σύνολο της δημοκρατικής αντιπολίτευσης θα έχουμε μια αποδοτική συνεργασία» επισήμανε ο Γιώργος Καμίνης.

Ads

 

Ο λαός της Αθήνας έκανε τη δημοκρατική επιλογή του, που είναι απολύτως σεβαστή, δήλωσε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, συγχαίροντας τον Γιώργο Καμίνη για την επανεκλογή του στον Δημό.

 

Μεταξύ άλλων, τόνισε πως η Ανοιχτή Πόλη απέδειξε ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.

 

Πρόσθεσε πως από τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης «θα συνεχίσουμε να δίνουμε τον αγώνα για το δικαίωμα των πολιτών για μια ανθρώπινη διαβίωση».