Η αστυνομία εντόπισε και συνέλαβε στο Ηράκλειο τον 48χρονο Νορβηγό που θεωρείται υπ’ αριθμόν ένα ύποπτος για την δολοφονία της 54χρονης με την οποία συζούσε το τελευταίο διάστημα, στα Μεσκλά Κρήτης, την Κυριακή (17/1).

Ads

Πιο συγκεκριμένα, ο Νορβηγός εντοπίστηκε από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ μέσα στο αυτοκίνητο με το οποίο, φέρεται να είχε διαφύγει μετά την πράξη για την οποία κατηγορείται, ενώ, όπως αναφέρει το «Βήμα», ο 48χρονος, βρισκόταν και στο «στόχαστρο» της αστυνομίας της Εσθονίας, έχοντας κατηγορηθεί παράλληλα πριν από μερικούς μήνες για υφαρπαγή χρημάτων από τέσσερις ομοεθνείς του στην Αθήνα.

Όσον αφορά τη δολοφονία της 54χρονης, όπως υποστηρίζει η τοπική ιστοσελίδα zarpanews.gr, η νεκρή, είχε τηλεφωνήσει, λίγες ημέρες πριν τη δολοφονία της, στον εν διαστάσει σύζυγό της, δηλώνοντας του, πως ο Νορβηγός, ενδέχεται να την σκοτώσει.

Λίγες ημέρες αργότερα, η γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της, με τον ιατροδικαστή Χανίων, Σταμάτη Μπελιβάνη, να αποδίδει τον θάνατο της σε ανθρωποκτονία.

Ads

Μάλιστα, την 54χρονη, σύμφωνα με το cretapost.gr βρήκε νεκρή η γειτόνισσα της, που πήγε για επίσκεψη και αμέσως ειδοποίησε τις αρχές.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, που επικαλείται το creta24.gr, το ζευγάρι αντιμετώπιζε προβλήματα με το αλκοόλ.