Μετά την παρέλευση του αυτόφωρου, τα μεσάνυχτα της Κυριακής προς Δευτέρα, αναμένεται να παραδοθεί στις Αρχές, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, cretapost, η 38χρονη Μ.Σ. η οποία φέρεται να έριξε καυστικό υγρό στον 36χρονο εν διαστάσει σύζυγό της σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου στην Κρήτη, με τις έρευνες για τον εντοπισμό της να συνεχίζονται.

Ads

Σύμφωνα με το cretalive.gr, σε βάρος της υπάρχει η κατηγορία της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.

Από το οικείο περιβάλλον του 36χρονου θύματος υποστηρίζεται, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες που επικαλείται το cretalive.gr, ότι η 38χρονη φέρεται να παγίδευσε τον σύζυγό της, κλείνοντας το δωμάτιο στο ξενοδοχείο όπου βρέθηκαν τελικά, στο κέντρο του Ηρακλείου, σε άλλο όνομα μιας γυναίκας με την οποία ο άνδρας φέρεται να συνομιλούσε διαδικτυακά.

Το περιβάλλον, δηλαδή, του θύματος φέρεται να ισχυρίζεται ότι η γυναίκα είχε σχέδιο.

Ads

Τι υποστηρίζει η 38χρονη

Στο μεταξύ, η 38χρονη εμφανίζεται να αποδέχεται την πράξη της.

Μιλώντας στον Alpha, δηλώνει πως εκείνη του πέταξε το καυστικό υγρό και πως «δεν αισθάνεται περήφανη για την πράξη της».

Σύμφωνα με τα όσα είπε η ίδια η 38χρονη, είχε συναντήσει συνολικά τέσσερις φορές τον 36χρονο στο ξενοδοχείο, μέσα σε διάστημα 40 ημερών καθώς όπως είπε «είχε ακόμη αισθήματα για εκείνον».

Σε ερώτηση για ποιον λόγο είχε μαζί της το υγρό, φέρεται να δηλώνει, σύμφωνα με τον Alpha πως το είχε μαζί της για άμυνα και πως ο 36χρονος την απειλούσε πως αν κάνει σχέση με άλλον άνδρα, θα της έκανε κακό. Εκείνο το βράδυ θόλωσε, όπως είπε, καθώς μετά από στιγμές ηρεμίας, άρχισε και πάλι να την απειλεί.

Για την ώρα, όπως δηλώνει η ίδια η 38χρονη, δεν έχει έρθει σε επαφή με κάποιον δικηγόρο προκειμένου να παραδοθεί.

Σύμφωνα όμως με πληροφορίες του iefimerida, το διάστημα που ο 36χρονος ήταν στη φυλακή, η σύζυγός του φαίνεται να έμαθε ότι είχε επαφές και με άλλες γυναίκες και θέλησε να τον εκδικηθεί.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο δωμάτιο βρέθηκε το γυάλινο μπουκαλάκι χωρητικότητας 200 ml που περιείχε το καυστικό υγρό το οποίο εξετάζεται στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια για να διευκρινιστεί η χημική του σύνθεση.

Υπάρχουν πληροφορίες ότι ίσως πρόκειται για ένα μείγμα νιτρικού οξέος και βιτριολιού.

Κινδυνεύει να χάσει το μάτι του ο 36χρονος

Σε ειδική μονάδα αποκατάστασης εγκαυμάτων μεταφέρθηκε ο 36χρονος Γ.Μ. που υπέστη σοβαρό τραυματισμό μετά την επίθεση με καυστικό.

Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα ξεκίνησε η μεγάλη επιχείρηση αεροδιακομιδής του 36χρονου από το ΠΑΓΝΗ με αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας στην Αθήνα.

Ο 36χρονος νοσηλεύεται προκειμένου να αποκατασταθεί το δεξί μέρος του προσώπου του.

Μάλιστα, σε δηλώσεις που έκανε ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γιώργος Χαλκιαδάκης για την κατάσταση της υγείας του 36χρονου:

«Δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να χάσει το μάτι του αφού φέρει σοβαρή βλάβη. Προς το παρόν δεν έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ενώ προληπτικά νοσηλεύτηκε για λίγη ώρα στην Εντατική. Φέρει εγκαύματα δευτέρου βαθμού στα χέρια και στην αριστερή πλευρά του προσώπου του».