Για δεύτερο 24ωρο συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό το του 33χρονου αγνοούμενου ψαροντουφεκά, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν από το μεσημέρι της Τετάρτης στην θαλάσσια περιοχή των Καλών Λιμένων όπου είχε πάει για υποβρύχιο ψάρεμα.

Ads

Σύμφωνα με το neakriti.gr, σήμερα με το πρώτο φως της ημέρας, οι έρευνες ξεκίνησαν μόνο από ξηράς, αφού η ένταση των ανέμων που χαρακτηρίζονται κυκλωνικοί, είναι 8-9 μποφόρ.

Σήμερα αναμένεται από την Αθήνα και κλιμάκιο της Ομάδας Υποβρύχιων Καταστροφών(ΟΥΚ).

image

Ads

Σύμφωνα με τον υπαξιωματικό του Λιμενικού των Καλών Λιμένων Δημήτρη Περάκη, «οι έρευνες από άντρες του λιμενικού με την συνδρομή και εθελοντών ξεκίνησαν στην περιοχή στις 6.20 το πρωί, ωστόσο ο καιρός δεν είναι σύμμαχος, αφού πνέουν αρκετά θυελλώδεις άνεμοι. Επίσης από το Ηράκλειο θα φθάσει και ένα όχημα του λιμενικού. Όμως σε κάθε περίπτωση η επιχείρηση είναι δύσκολη εξαιτίας των άσχημων καιρικών συνθηκών αλλά και των κυκλωνικών ανέμων που πνέουν στην περιοχή».

Χθες, πρώτη μέρα των ερευνών, βρέθηκε να επιπλέει, 3 ναυτικά μίλια από τους Καλούς Λιμένες, ο καταδυτικός εξοπλισμός του αγνοούμενου, όπως η σημαδούρα , το εφεδρικό ψαροντούφεκο, τα βαρίδια και το ρολόι του.

Ο 33χρονος ξεκίνησε από το Ηράκλειο κι έφτασε οδικώς στους Καλούς Λιμένες, για να κάνει ψαροντούφεκο. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, πρόκειται για έμπειρο ψαροντουφεκά.

Ο 33χρονος εθεάθη τελευταία φορά από κάποιον περίπου στις 4 το απόγευμα της Τετάρτης. 

Σύμφωνα με τον κ. Περάκη, περίπου στις 10 το βράδυ της Τετάρτης, οι οικείοι του, οι οποίοι είχαν αρχίσει να ανησυχούν επειδή ο αγαπημένος τους άνθρωπος δεν είχε φανεί, ενημέρωσαν τις Αρχές.

Άμεσα σήμανε συναγερμός και ξεκίνησε μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού τού ερασιτέχνη δύτη.