Ένας 62χρονος Βρετανός τουρίστας στα Μάλια της Κρήτης συνελήφθη, όπως έγινε γνωστό το Σάββατο (11/06), για τον βιασμό της κόρης του.

Ads

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική δημοσίευση της τοπικής ιστοσελίδας neakriti.gr, μια 34χρονη τουρίστρια από το Ηνωμένο Βασίλειο πήγε, την Πέμπτη (09/06), στο αστυνομικό τμήμα Χερσονήσου προκειμένου να καταγγείλει ότι έπεσε θύμα βιασμού, όσο ήταν μεθυσμένη, χωρίς να μπορεί να υποδείξει τον δράστη λόγω μέθης.

Εν συνεχεία, οι αστυνομικοί της περιοχής εξέτασαν υλικό από τις κάμερες και, όπως αποδείχθηκε, ο πατέρας της είχε αποπειραθεί να προβεί σε ασελγείς πράξεις και μέσα στο μπαρ όπου διασκέδαζαν, τη χτύπησε στο πρόσωπο, την ακολούθησε όταν εκείνη έφυγε και, τελικά, σύμφωνα με πληροφορίες, τη βίασε σε ερημική παραλία. Μάλιστα, η γυναίκα φέρει τραύματα σε όλο της το σώμα, πιθανότατα από την ακινητοποίηση, τις πέτρες και τα κλαδιά που υπήρχαν στην παραλία.

Ο άνδρας συνελήφθη, το Σάββατο (11/06), οι κατηγορίες που βαραίνουν τον πατέρα είναι κακουργηματικού χαρακτήρα και αφορούν σε βιασμό, κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη και παραβάσεις περί ενδοοικογενειακής βίας.

Ads

Πάντως, η γυναίκα εξετάστηκε από ιατροδικαστή και έχουν ληφθεί δείγματα DNA, ενώ ο Βρετανός συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.