Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου στο κέντρο της Αθήνας.

Ads

Στις 19.25 περαστικός από την πλατεία Κλαυθμώνος ειδοποίησε την αστυνομία, καθώς είδε να κρέμεται από ένα δέντρο ένας απαγχονισμένος άνδρας.

Άνδρες της αστυνομίας έφτασαν άμεσα στο σημείο και εντόπισαν τον άνδρα κρεμασμένο με αυτοσχέδιο βρόχο. Ο άνδρας έμοιαζε να είναι μετανάστης, αλλά δεν βρέθηκαν έγγραφα πάνω του.

Στην αρχή οι ενδείξεις έδειχναν αυτοκτονία, ωστόσο μάρτυρας που είδε τι προηγήθηκε έκανε λόγο για έγκλημα. Ο μάρτυρας υποστήριξε στην αστυνομία ότι ο άτυχος άνδρας ήρθε σε συμπλοκή με δύο άλλους μετανάστες και ότι ήταν εκείνοι που τον κρέμασαν από το δέντρο.

Ads

Όντως στο σημείο οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει δύο επίσης αλλοδαπούς σε κατάσταση μέθης που τους είχαν κινήσει την προσοχή.

Επρόκειτο για έναν Πολωνό 35 ετών και ένας Ουκρανό 52 ετών, οι οποίοι υποστήριξαν ότι προσπάθησαν να βοηθήσουν τον άνδρα λέγοντας πως ήθελε να αυτοκτονήσει.

Οι αστυνομικοί δεν πείστηκαν και συνέλαβαν τους δύο άνδρες, οι οποίοι οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα και τους απαγγέλθηκε η κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Δείτε το ρεπορτάζ του Alpha: