Με δυναμίτη φέρεται να αυτοκτόνησε ένας 59χρονος άνδρας το πρωί της Τρίτης στην Κοζάνη.

Ads

Σύμφωνα με το Kozanimedia, ο 59χρονος επέλεξε να χρησιμοποίησε εκρηκτική ύλη (δυναμίτη ή κροτίδα) τον οποίο άναψε και αυτοτραυματίστηκε με έκρηξη, για να καταλήξει στη συνέχεια στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης.

Οι αστυνομικοί φέρονται να κατέληξαν στον τρόπο της αυτοκτονίας από την απουσία όπλου και από υπολείμματα δυναμίτιδας, αγνώστου (προς το παρόν) ποσότητας.

Το ρεπορτάζ αναφέρει, ακόμα, ότι ο άνδρας είχε αφήσει και ιδιόχειρο σημείωμα.

Ads

Ο άνδρας βρέθηκε το πρωί της Τρίτης μέσα σε λίμνη αίματος και σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση. Όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι πρόκειται για αυτοκτονία. Ο 59χρονος εντοπίστηκε σε αποθήκη/κλιμακοστάσιο οικοδομής, στην οδό Γεροστάθη κοντά στον Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.

Οι περίοικοι ανέφεραν ότι ακούστηκαν κλάματα και φωνές ενώ, στη συνέχεια, και με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής που κλήθηκε στο σημείο, ανοίχτηκε η πόρτα του υπόγειου της οικοδομής. Εκεί, βρέθηκε ο 59χρονος σε κρίσιμη κατάσταση. Άμεσα, μεταφέρθηκε στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Εκεί, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού να κρατηθεί στη ζωή, ο 59χρονος κατέληξε, υποκύπτοντας στα τραύματά του.