«Δεν τελειώσαμε, στην αρχή βρισκόμαστε. Ο ελληνικός λαός δεν θα νομιμοποιήσει στη συνείδησή του αυτό το αντιλαϊκό πακέτο και τότε δεν θα ξέρετε που να κρυφτείτε, εσείς και όσοι το ψήφισαν μαζί σας», δήλωσε από το βήμα της Βουλής ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, κατά τη συζήτηση για το ασφαλιστικό.

Ads

«Μία του κλέφτη πέρυσι το Γενάρη, δυο του κλέφτη πέρυσι το Σεπτέμβρη και, όπως λέει και ο λαός μας, τρεις και την κακή σας μέρα» πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο κ. Κουτσούμπας, προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση «ολοκληρώνει τη βρώμικη δουλειά που δεν πρόλαβαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις».

«Η συνολική στάση σας τελευταία ξεπερνά τα όρια της πολιτικής αθλιότητας, αποδεικνύει ότι δεν διστάζετε μπροστά σε τίποτα προκειμένου να φέρετε σε πέρας την αποστολή που σας έχει αναθέσει το μεγάλο κεφάλαιο και οι εταίροι σας τύπου Μέρκελ, Ολάντ και σία για να τσακίσετε ό,τι έχει ακόμη απομείνει όρθιο από εργατικά λαϊκά δικαιώματα, διαχειριζόμενοι ταυτόχρονα και τις λαϊκές αντιδράσεις ώστε να εκτονωθούν γρήγορα εν μέσω γιορτών και για να συνεχίσετε απρόσκοπτα την προδιαγεγραμμένη πορεία σας προς το τέταρτο μνημόνιο, τον αυτόματο ή ημιαυτόματο κόφτη που ετοιμάζετε για το επόμενο διάστημα», κατέληξε.

[jwplayer | file=https://www.youtube.com/watch?v=4KbEdbvXndE]

Ads