Σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο ΓΓ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα.

Ads

Όπως εκτίμησε «το Φεβρουάριο θα δώσετε και στεγαστικά και καταναλωτικά δάνεια στα κοράκια. Δεν θα έχετε που να κρυφτείτε», τόνισε για τα «κόκκινα δάνεια».

«Τελικά αυτή κυβέρνηση δε έχει ούτε ιερό ούτε όσιο εξακολουθεί να φέρνει με μορφή κατεπείγοντος ν/σ αντιλαϊκών μέτρων που η ίδια προκαλεί», δήλωσε και πρόσθεσε: «Δεν ιδρώνει το αυτί συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ, και οι 153 ακολουθούν πιστά συνταγές προκατόχων παλιών συγκυβερνήσεων» δήλωσε.

«Η ιστορία επαναλαμβάνεται – προτάσσουν πάλι ανάγκη νέας δόσης για να γονατίσουν τους εργαζόμενους», ανέφερε, ενώ για τη σύγκρουση της ΝΔ με την κυβέρνηση είπε: «Είναι σικέ οι αντιπαραθέσεις συμπολίτευσης αντιπολίτευσης, κονταροχτυπιούνται με τα πλαστικά σπαθιά τους για να αποκοιμίσουν το λαό».

Αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις σημείωσε σκωπτικά: «Σιγά τα αίματα, μόνο εσείς παλεύετε και ματώνετε». «Κρύβετε μεγαλοκαταθέτες λιστών και δημοσιοποιεί κάστανα και γιαγιά με μαϊντανό», κατέληξε.

Ads