Με ένα βίντεο 90 δευτερολέπτων, που ανέβασε στο TikTok ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης δείχνει πώς η δημοτική αρχή της Πάτρας κατάφερε να μετατρέψει ένα απαξιωμένο και χωρίς άδεια λειτουργίας συγκρότημα γηπέδων, το Παμπελοποννησιακό Στάδιο, σε ένα σύγχρονο, πλήρως λειτουργικό χώρο αθλητικών διοργανώσεων. Το βίντεο έρχεται σε μια στιγμή που το ΟΑΚΑ κλείνει επ’ αόριστον λόγω έλλειψης συντήρησης.

Ads

«Με σχεδόν όλα τα Ολυμπιακά ακίνητα να έχουν αφεθεί στη μοίρα τους» εξηγεί, η δημοτική αρχή «παρέλαβε το Παμπελοποννησιακό στάδιο κλειστό και κατάφερε να το μετατρέψει στη μεγαλύτερη κοιτίδα αθλητισμού της πόλης». Και έτσι, συνεχίζει, «ανοίξαμε το στάδιο για δωρεάν άθληση σε όλους τους Πατρινούς. Και φτάσαμε σήμερα να έχουμε 10.000 εγγεγραμμένους συμπολίτες μας» ενώ έχει φιλοξενήσει έξι συνεχόμενους πανελλήνιους αγώνες στίβου.

Υπογραμμίζει πως η αποκατάσταση ξεκίνησε «εισπράττοντας τα χρωστούμενα από ομάδες ποδοσφαίρου και εταιρείες κινητής τηλεφωνίας» ενώ «επιδιορθώνοντας τις διαρροές και ενεργοποιώντας την γεώτρηση, ρίξαμε το κόστος ύδρευσης από 100.000 σε 5.000 ευρώ τον χρόνο».


Ο νυν δήμαρχος Πάτρας είναι εκ νέου υποψήφιος με τη Λαϊκή Συσπείρωση, μετά από δύο θητείες στον δημαρχιακό θώκο.