Λίγες ώρες μετά το πόρισμα για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου, ο κοσμηματοπώλης, που είναι κατηγορούμενος στην υπόθεση, μίλησε στο OPEN TV και υποστήριξε ότι δεν χτύπησε θανάσιμα τον 33χρονο, ο οποίος, όπως είπε, επιχείρησε να τον ληστέψει.

Ads

«Τι να πω; Η δικαιοσύνη θα τα δείξει αυτά. Τι λένε, εκείνοι, εντάξει, πολύ καλά, θα τα πούμε εκεί στο δικαστήριο και θα πάρουν τις αποφάσεις οι δικαστές. Αυτό έχω να πω», αναφέρει ο κοσμηματοπώλης. Και συνεχίζει: «Όπως έχουν βγάλει αυτοί συμπεράσματα, θα δούμε κι εμείς τα δικά μας συμπεράσματα… Θα δούμε. Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα αυτή τη στιγμή, θα το μελετήσουμε το θέμα. Η άποψή τους αυτή μπορεί να είναι έτσι, μπορεί αλλιώς, μπορεί κι αλλιώτικα. Θα το δούμε. Τίποτα δεν μπορούμε να πούμε τώρα. Θα τα πούμε στο δικαστήριο. Εμείς δεν τον χτυπήσαμε θανάσιμα, που λένε ότι τον χτυπήσαμε εμείς».

Για τα χτυπήματα στον Ζακ Κωστόπουλο, είπε: «Αντέδρασα, όπως ήταν φυσικό. Εγώ αγανάκτησα και αντέδρασα έτσι. Καλώς, κακώς, δεν έπρεπε. Έγινε… Ήμουν εν βρασμώ και έκανα αυτό που νόμιζα…», είπε με αφορμή τις αλλεπάλληλες ληστείες, που, όπως είπε, έχουν γίνει στο κοσμηματοπωλείο του.