Στη σύλληψη 32χρονου από το Μπαγκλαντές με την κατηγορία της αρπαγής προχώρησαν οι Αρχές για την την εξαφάνιση της 27χρονης Αναστάζια-Πατρίτσια Ρουμπίνσκα στην Κω.

Ads

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο συλληφθείς είχε βγάλει εισιτήριο για να φύγει από το νησί της Κω.

Υπενθυμίζεται ότι, νωρίτερα, πέντε άτομα προσήχθησαν οι οποίοι, σύμφωνα με μαρτυρίες είχαν συναντήσει την 27χρονη σε σούπερ μάρκετ της περιοχής και την πήγαν σπίτι τους.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις των ανδρών, ένας από τους προσαχθέντες συνευρέθηκε σεξουαλικά με την κοπέλα και μετά όπως είπαν, την άφησε σε εξωτερικό χώρο και έφυγε.

Την ίδια ώρα ισχυρή δύναμη από την Β΄ Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου, την Πυροσβεστική την Πολιτική Προστασία και την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Κω, με την συνδρομή του χειριστή σκύλου έρευνας και ανίχνευσης από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης της Σάμου, συνεχίζουν με αμείωτο και εντατικό ρυθμό τις έρευνες για τον εντοπισμό της 27χρονης Anastazia Rubinska που δεν έχει δώσει σημεία ζωής από τη Δευτέρα 12 Ιουνίου.

Ads

Σύμφωνα με δηλώσεις του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Ν. Αιγαίου, Θάνου Λουκά, στην ΕΡΤ Ν. Αιγαίου οι έρευνες κινούνται σε κάθε κατεύθυνση σε όλο το νησί ενώ τις τελευταίες ώρες επικεντρώνονται σε Τιγκάκι –Μαρμάρι, όπου και εργάζονταν σε ξενοδοχείο της περιοχής η νεαρή ξενοδοχοϋπάλληλος από τη Πολωνία.