Δεύτερο άτομο εισέρχεται στο «κάδρο» των ερευνών  για τον υπόθεση της 27χρονης Πολωνής στην Κω.

Ads

Σημειώνεται ότι εντοπίστηκε το πώμα της 27χρονης ενισχύοντας το σενάριο των αρχών ότι πρόκειται για ανθρωποκτονία. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, όσον αφορά για το δεύτερο άτομο πρόκειται για τον συγκάτοικο του 32χρονου συλληφθέντα για αρπαγή. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συγκάτοικος του φέρεται να έχει πέσει σε αντιφάσεις κατά τις καταθέσεις του, μία εκ των οποίων ότι η 27χρονη Πολωνή δεν πήγε ποτέ στο σπίτι τους.

Ωστόσο, η αστυνομία φέρεται να έχει στη διάθεσή της βίντεο στο οποίο η κοπέλα εμφανίζεται να εισέρχεται στο σπίτι τους. Επίσης, άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για ίχνη DNA της 27χρονης στο σπίτι των δύο βασικών υπόπτων.

Παράλληλα, τη Δευτέρα απολογείται στην ανακρίτρια ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές που είδε τελευταίος την κοπέλα και συνελήφθη με τη κατηγορία της αρπαγής.

Ads

Tο κινητό της τηλέφωνο εντοπίστηκε από πολίτη στον δρόμο για την περιοχή Μαρμάρι, κοντά στο σημείο όπου εξέπεμψε για τελευταία φορά σήμα. Ωστόσο το τηλέφωνο δεν έφερε κάρτα SIM.

Υπενθυμίζεται ότι ο συλληφθείς 32 χρονος έφερε ίχνη πάλης στο σώμα του ενώ στο σπίτι του βρέθηκαν δύο ποτήρια μπύρας, δύο μαχαίρια, ένα στριφτό τσιγάρο στο τασάκι, μία γυναικεία μπλούζα η οποία φέρει μία κηλίδα και μία τρίχα χρώματος ξανθού, ένα φούτερ χρώματος πορτοκαλί και μια κόκκινη μπλούζα σε κάδο απορριμμάτων, αλλά και ένα αεροπορικό εισιτήριο στο όνομα του (για την 15η Ιουλίου στην Ιταλία).