Ακόμη ένα περιστατικό με «αδέσποτη» σφαίρα με θύμα, αυτήν την φορά, μια νέα γυναίκα, έλαβε χώρα λίγο πριν τα μεσάνυχτα στον Κορυδαλλό.

Ads

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, στις 11.25 το βράδυ, ξέσπασε μία συμπλοκή έξω από ένα κομμωτήριο στο κέντρο του Κορυδαλλού, επί της οδού Ταξιαρχών, κοντά στην πλατεία Ελευθερίας.

Σύντομα η συμπλοκή κλιμακώθηκε και άγνωστος άρχισε να πυροβολεί. Μία από τις σφαίρες «βρήκε» μία 29χρονη γυναίκα η οποία καθόταν με την παρέα της σε καφετέρια στην πλατεία και δεν είχε οποιαδήποτε σχέση με τον καβγά.

Η σφαίρα τραυμάτισε την κοπέλα στην κοιλιά και μεταφέρθηκε στο Αττικό Νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Βρίσκεται εκτός κινδύνου, αλλά διασωληνωμένη.

Η αστυνομία προχώρησε σε έξι προσαγωγές. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στο επεισόδιο εμπλέκονται 8 με 9 άτομα και κάποιο από αυτά πιθανότατα να έχει χρησιμοποιήσει όπλο.

Ads

Θυμίζουμε, ότι τον Ιούνιο, επίσης στον Κορυδαλλό, καταγράφηκαν δύο περίεργα περιστατικά, με σφαίρες που δέχθηκαν δύο γυναίκες, σε διαφορετικά σημεία της πόλης.