Σκληρό «ροκ» θύμισε η κόντρα που ξέσπασε μεταξύ του Διονύση Σαββόπουλου και του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη.

Ads

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΪ, ο τραγουδοποιός χαρακτήρισε «αποτυχία της Αριστεράς» τον ΣΥΡΙΖΑ και δήλωσε ότι «κυβερνούν εγγαστρίμυθοι του Ανδρέα Παπανδρέου, άνθρωποι που τον μιμούνται». 

Από τα πυρά του δεν ξέφυγε και ο Παύλος Πολάκης, για τον οποίο στην ερώτηση αν αποτελεί το αντιπροσωπευτικό δείγμα πολιτικού της μεταπολίτευσης, απάντησε: «Δεν θα το έλεγα. Μου θυμίζει στη γειτονιά μου όταν φέρνανε μια αρκούδα για να κάνει τη Βουγιουκλάκη. Ο αρκουδιάρης μου θυμίζει τον Πολάκη».

«Το μόνο κοινό με τα νιάτα σου είναι το ντέφι», ήταν η απάντηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, που απάντησε στην κριτική που του άσκησε ο γνωστός τραγουδοποιός μέσω Facebook.

Όπως έγραψε ο Πάυλος Πολάκης:

«Διονύση της «συγκέντρωσης που ανάβει κι όλα ειν συνειδητά» των φοιτητικών μας χρόνων……
Εγώ ξέρω από πρόβατα γιατί ο πατέρας μου ήταν βοσκός …
Εσύ πρέπει να ξέρεις από αρκουδίτσες μετά τη θητεία σου στις αυλές του Μητσοτάκη και του ΠΑΣΟΚ …..το μόνο κοινό με τα νιάτα σου είναι το ντέφι
ΥΓ είχαμε καιρό να σε ακούσουμε ,βρίσε και συ για να βγεις λίγο στην επιφάνεια του βάλτου των «φιλόξενων» ΜΜΕ της διαπλοκής ….Ξαναβούτα τώρα…πήρες το πεντάλεπτο!!»

Ads