Υπαινιγμούς για την αναπληρώτρια υπουργό Υγείας Ματίνα Παγώνη άφησε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη στον απόηχο των χθεσινών εκλογών στην ΕΙΝΑΠ

Ads

Ειδικότερα, η Ματίνα Παγώνη μιλώντας στο Mega υποστήριξε ότι παραλίγο να χάσει τις εκλογές στην ΕΙΝΑΠ φωτογραφίζοντας ως υπεύθυνη την τροπολογία της αναπληρώτριας υπουργού Υγείας για την άρση της μονιμότητας των γιατρών του ΕΣΥ με τη συμπλήρωση πενταετίας.

Υπενθυμίζεται ότι η Μίνα Γκάγκα υπερασπιζόμενη την τροπολογία περί άρσης της μονιμότητας υποστήριξε ότι «Με τη διάταξη δίνουμε πέντε χρόνια το δικαίωμα σε γιατρούς να εργαστούν, για να δούμε στο τέλος πόσο καλός είναι και να αξιολογηθεί για την εργασία του. Ταυτόχρονα, τα αυξημένα μόρια που παίρνει τον ενισχύουν στην επαναπροκήρυξη της θέσης».

Ιδιαίτερα ενοχλημένη η Ματίνα Παγώνη είπε ότι «περάσαμε μια δύσκολη νύχτα» αναφερόμενη στις εκλογές της ΕΙΝΑΠ ενώ στην ερώτηση για ποιο λόγο η Μίνα Γκάγκα προχώρησε σε αυτή την τροπολογία που προκάλεσε σάλο στους γιατρούς των δημόσιων νοσοκομείων, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ ιδιαίτερα ενοχλημένη ανέφερε «αυτά θα τα πούμε εκεί που πρέπει όταν έρθει η ώρα. Ξέρετε ότι δεν μασάω τα λόγια μου. Θα τα πω εκεί που πρέπει».