Τη διαφωνία του εξέφρασε ο γνωστός σεφ Λευτέρης Λαζάρου στην πρώην υπουργό και βουλευτή της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη σε κοινή τηλεοπτική τους εμφάνιση στον ΣΚΑΪ σχετικά με τους μη εμβολιασμένους στην εστίαση.

Ads

Η πρώην υπουργός κινούμενη στην κυβερνητική γραμμή επιχείρησε να πείσει για τη υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών. Από την πλευρά του ο κ. Λαζάρου αντέταξε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η εστίαση και πρότεινε την ανάγκη επαναλειτουργίας των εσωτερικών χώρων με τη βοήθεια μηχανημάτων. Ο σεφ εξέφρασε τη διαφωνία του για το εάν θα έπρεπε να απαγορευτεί η είσοδος σε μη εμβολιασμένους στα καταστήματα εστίασης.

«Το ερώτημα είναι ποιος θα τα πληρώσει αυτά τα μηχανήματα», είπε η κα. Μπακογιάννη και πρόσθεσε: «Ήδη ο κορονοϊός έχει κοστίσει 40 δισεκατομμύρια για να στηριχθούν οι επιχειρήσεις».

Ο κ. Λαζάρου απάντησε «Βάζω ένα απλό ερώτημα: Στα λεωφορεία θα βάλουμε εισπράκτορα να ζητάει πιστοποιητικό εμβολιασμού για να μπει κάποιος μέσα;» και προσέθεσε πως «Δεν μπορούμε να έχουμε δύο μέτρα και δύο σταθμά. Πρέπει να πείσουμε τον αρνητή να εμβολιαστεί».