Αστυνομικοί έξω από το στούντιο της ΕΡΤ χλεύασαν τον ηθοποιό Κωνσταντίνο Γεωργόπουλο που πρωταγωνιστεί στη σειρά Milky Way, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4», όπως κατήγγειλε με δήλωση του ο ίδιος.

Ads

«Τώρα, πριν μπω στο στούντιο, περπάταγα στο δρόμο, έξω από το στούντιο έχετε μια κλούβα με αστυνομικούς ΜΑΤ, και καθώς προχωρούσα έκαναν φωνές, κοροϊδίες. Βέβαια. Σας φαίνεται απίστευτο;» κατήγγειλε ο ηθοποιός.

«Είναι λίγο θλιβερό να συμβαίνει αυτό (…) Τώρα τι να κάτσω να τσακωθώ με τους αστυνομικούς και να μου πουν “εξύβριση αρχής”; Έχει συμβεί» πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

Μιλώντας νωρίτερα για τα άσχημα περιστατικά που έχει βιώσει λόγω της διαφορετικότητάς του ο Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος, ανέφερε, επίσης, ότι «σταμάτησε ένα αυτοκίνητο στην Πατησίων και άρχισε να με βρίζει πολύ έντονα λόγω του σορτς που φορούσα».

Ads

«Η βία έρχεται σε ανύποπτο χρόνο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ένα σχόλιο για την αστυνομική βία. Έχει παραγίνει. Υπάρχουν πιο πολλοί αστυνομικοί από ότι πυροσβέστες (…) Αυτό λέει πολλά για τη χώρα μας… φοβόμαστε πιο πολύ αν θα σπάσει μια βιτρίνα ενός μαγαζιού, παρά αν θα καεί μια ολόκληρη περιοχή» ανέφερε επίσης ο Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος.