Στον εισαγγελέα οδηγούνται σήμερα Λυριακή οι τρεις ανήλικες που συνελήφθησαν στο Σάββατο στον Κολωνό μετά από καυγά με άλλες τέσσερις συνομήλικες τους, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός κοριτσιού από μαχαίρι.

Ads

Οι τρεις ανήλικες πέρασαν το βράδυ στο τμήμα ανηλίκων της ΓΑΔΑ, όπου έχει αναλάβει την υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες η διαμάχη ξεκίνησε πριν μερικές μέρες με καυγά ανάμεσα στην παρέα τους και στην παρέα των άλλων κοριτσιών, 15 και 16 ετών.

Το Σάββατο η μία ανήλικη κάλεσε στο τηλέφωνο ένα κορίτσι από την άλλη παρέα για να συναντηθούν και να λύσουν την παρεξήγηση μεταξύ τους. Το ραντεβού έγινε στον Κολωνό στη συμβολή των οδών Διστόμου και Τριπόλεως. Εκεί, το ένα κορίτσι έβγαλε μαχαίρι και χτύπησε ένα κορίτσι της άλλης παρέας.

Τα αίτια της συμπλοκής βρίσκονται υπό έρευνα από αστυνομικούς του τμήματος ανηλίκων ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η μια από τις κοπέλες που έχουν συλληφθεί είχε συνάψει σχέση με το αγόρι μιας κοπέλας από την άλλη παρέα με την οποία είχε χωρίσει.

Ads

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν κατά περίπτωση είναι απόπειρα ανθρωποκτονίας, περί όπλων και συμπλοκή για τις υπόλοιπες.