Με ομόφωνη απόφαση εισαγγελέα και ανακρίτριας, οι Ηλίας Μίχος και Ιωάννης Σοφιανίδης κρίθηκαν προφυλακιστέοι και οδηγούνται στη φυλακή, μετά τις απολογίες τους.

Ads

Υπενθυμίζεται ότι ο 53χρονος ομολόγησε ότι είχε σεξουαλικές επαφές με τη 12χρονη, αποδεχόμενος μόνο το αδίκημα της κατάχρησης σε ασέλγεια ανηλίκου, ενώ αρνείται την τέλεση της κατηγορίας του βιασμού.

Ο 42χρονος εμφανίζεται να αρνείται επίσης το βιασμό, υποστηρίζοντας ότι συνευρέθηκε πάνω από μια φορά με τη 12χρονη, στην οποία όπως φέρεται να λέει, έδινε την αμοιβή της, και όχι στον συγκατηγορούμενο του.

Νωρίτερα, κανένας δικηγόρος δεν δέχθηκε να αναλάβει την υπεράσπιση του 53χρονου Ηλία Μίχου και του 42χρονου Γιάννη Σοφιανίδη.

Ads

Για το λόγο αυτό, η λύση που προκρίθηκε, καθώς σήμερα λήγει η πενθήμερη προθεσμία απολογίας, είναι την υπεράσπιση των δυο κατηγορουμένων να αναλάβει για τυπικούς και μόνο λόγους ο δικηγόρος Βασίλης Χρονόπουλος, ο οποίος παραιτήθηκε από τη θέση του συνηγόρου υπεράσπισης σήμερα το πρωί κατά τη μεταγωγή των κατηγορουμένων στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων.