Ακόμη επτά συλλήψεις ανακοίνωσε η αστυνομία, την Πέμπτη, για την υπόθεση των βιασμών και της μαστροπείας με θύμα το 12χρονο κορίτσι στον Κολωνό.

Ads

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για κατά περίπτωση γενετήσια πράξη με ανήλικη έναντι αμοιβής, της οποίας η παθούσα συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη όχι όμως και τα δέκα πέντε έτη, κατ’ εξακολούθηση και πορνογραφία ανηλίκων μέσω πληροφοριακών συστημάτων.

Ειδικότερα όπως προέκυψε από την έρευνα, οι συλληφθέντες ταυτοποιήθηκαν ως εμπλεκόμενοι στην υπόθεση μαστροπείας σε βάρος 12χρονης στον Κολωνό και θα οδηγηθούν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Διαβάστε επίσης:

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Ads

«Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθησαν δυνάμει σχετικών ενταλμάτων, σήμερα Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023, εφτά (7) άτομα από τα οποία δύο (2) ημεδαποί και πέντε (5) αλλοδαποί, κατηγορούμενοι για κατά περίπτωση γενετήσια πράξη με ανήλικη έναντι αμοιβής, της οποίας η παθούσα συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη όχι όμως και τα δέκα πέντε έτη, κατ’ εξακολούθηση και πορνογραφία ανηλίκων μέσω πληροφοριακών συστημάτων.

Ειδικότερα όπως προέκυψε από την ενδελεχή έρευνα της ανωτέρω Υπηρεσίας, οι ανωτέρω ταυτοποιήθηκαν ως εμπλεκόμενοι στην υπόθεση μαστροπείας σε βάρος 12χρονης στον Κολωνό.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.».

Οι αντιδράσεις για την μητέρα

Με τις παραπάνω, μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 24 άτομα, ανάμεσά τους και η μητέρα του κοριτσιού, γεγονός το οποίο έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων.

Οι δικηγόροι της έχουν προσφύγει κατά της απόφασης των αρχών να μη βλέπει την κόρη της. Το παιδί επιμένει σε όλες τις καταθέσεις του ότι η μητέρα του δεν έχει την παραμικρή εμπλοκή.