Γνωστός σε οίκους ανοχής φαίνεται πως είναι ο 53χρονος Ηλίας Μίχος που κατηγορείται ότι βίασε και εξέδιδε την 12χρονη στον Κολωνό.

Ads

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Πρώτου Θέματος», ο Ηλίας Μίχος είναι γνωστός σε οίκους ανοχής στην περιοχή του Κεραμεικού, καθώς εργαζόμενες εκεί αναγνώρισαν τον 53χρονο μόλις είδαν τη φωτογραφία του.

Συγκεκριμένα, μια γυναίκα από την Κούβα αναφέρει στο protothema.gr πως ο 53χρονος πριν από μία εβδομάδα είχε πάει ως πελάτης στον οίκο ανοχής που εργάζεται.

«Την προηγούμενη εβδομάδα είχε έρθει εδώ (αυτός στη φωτογραφία) θυμάμαι. Όχι αυτός (δεξιά στη φωτογραφία), αυτός», λέει η ίδια, η οποία δεν αναγνώρισε άλλο πρόσωπο να τον συνοδεύει. «Όχι με αυτόν. Μόνος του ήταν», προσθέτει. Παράλληλα, αποκαλύπτει πως το πρόσωπο το οποίο αναγνωρίζει στη φωτογραφία του 53χρονου είχε επισκεφθεί ξανά στο παρελθόν τον οίκο ανοχής.

Ads

Μετά τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας του φερόμενου ως δράστη, και άλλοι εργαζόμενοι στους οίκους ανοχής του Κεραμεικού αναγνώρισαν και θυμήθηκαν τον 53χρονο να γυρνάει στην περιοχή ως πελάτης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.