Ένα αγόρι ήταν τελικά η αιτία του αιματηρού επεισοδίου μεταξύ ανηλίκων που σημειώθηκε χθες το απόγευμα στον Κολωνό όπου και τραυματίστηκαν δύο κοπέλες. Η 16χρονη, η οποία τραυμάτισε τη 17χρονη, είχε παλαιότερα σχέση με το συγκεκριμένο αγόρι. Αξίζει να σημειωθεί πως η ζωή της 17χρονης κινδύνευσε σοβαρά, αφού το μαχαίρι έμεινε στην κοιλιά της και χρειάστηκε να αφαιρεθεί χειρουργικά στο νοσοκομείο.

Ads

Τα δυο κορίτσια, όπως προέκυψε από τις έρευνες των αστυνομικών του τμήματος Ανηλίκων της Ασφάλειας που ανέλαβε την υπόθεση, είχαν καυγαδίσει την προηγούμενη ημέρα για αυτό τον λόγο και χθες είχαν δώσει ραντεβού στον λόφο Ιππείου Κολωνού για να λύσουν τις διαφορές τους.

Το επεισόδιο συνέβη στις 6:30 το απόγευμα στη συμβολή των οδών Διστόμου και Τριπόλεως όπου συναντήθηκαν οι δυο ανήλικες μαζί με τις φίλες τους.
Ακολούθησε λογομαχία, κι έπειτα η 16χρονη έβγαλε ένα μαχαίρι, τραυματίζοντας δυο κοπέλες συνολικά. Το περιστατικό έγινε αντιληπτό από γείτονες που ειδοποίησαν τις αρχές.

Σε βάρος της 16χρονης σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, συμπλοκή και παράβαση του νόμου περί όπλων, ενώ για τις δυο φίλες της για συμμετοχή στη συμπλοκή. Με αυτή πρόκειται να οδηγηθούν σήμερα ενώπιον Εισαγγελέως Ανηλίκων.

Ads