Το κατώφλι της 33ης τακτικής ανακρίτριας που χειρίζεται τη δυσώδη υπόθεση του κατά συρροή βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης στον Κολωνό, πέρασε η μητέρα του κοριτσιού, προκειμένου να δώσει συμπληρωματική κατάθεση σήμερα Παρασκευή (10/3)

Ads

Η 37χρονη μητέρα που κατηγορείται για διακεκριμένη μαστροπεία και παραμένει προσωρινά κρατούμενη δηλώνει σε κάθε τόνο -από τη σύλληψή της μέχρι και σήμερα- αθώα.

Η προφυλακισμένη μητέρα ζητά, μέσω της υπέράσπισής της, να καταθέσει και η ψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ. που έλαβε τις καταθέσεις από την ανήλικη. Ο συνήγορός της, Απόστολος Λύτρας, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι σήμερα θα κατατεθεί αίτημα προκειμένου να καταθέσει στην Ανακρίτρια και η αξιωματικός ψυχολόγος της ΕΛΑΣ που λαμβάνει καταθέσεις από το 12χρονο κορίτσι, προκειμένου, όπως εκτιμά ο κ. Λύτρας να δώσει στοιχεία που θα δείξουν ότι η γυναίκα δεν γνώριζε ότι το κορίτσι εκπορνεύεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, η 12χρονη θα υποβάλλει αίτημα να συναντηθεί με την ανακρίτρια. 

Ads

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα (6/3) ο 54χρονος βασικός κατηγορούμενος της υπόθεσης Ηλίας Μίχος προσήλθε στην ανακρίτρια, επίσης για συμπληρωματική κατάθεση, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τα νέα στοιχεία που έχουν προκύψει τόσο από τις καταθέσεις του ανήλικου θύματος, όσο και από δεδομένα που έχουν διαβιβαστεί στην ανάκριση από την έρευνα σε κινητά και ηλεκτρονικές επικοινωνίες.