Ο Νίκος Κοκλώνης σχολίασε στο J2US του Σαββάτου τις κατηγορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας τις προηγούμενες ημέρες αναφορικά με τις οικονομικές δραστηριότητές του.

Ads

Υπενθυμίζεται ότι το πόρισμα της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος που αφορά στον Νίκο Κοκλώνη, αναφέρει ότι ο ίδιος φέρεται να χρωστά στο Δημόσιο, από φόρους και άλλες εισφορές συνολικό ποσό 22 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στις κατηγορίες, στην αρχή της εκπομπής, αφού τραγούδησε, τονίζοντας ότι θα μιλήσει για τον ντόρο που έχει προκληθεί γύρω από το όνομά του κατά τη διάρκεια της βραδιάς, λέγοντας μάλιστα πως «το Καρναβάλι ξεκίνησε νωρίτερα….».

Συγκεκριμένα είπε: «Καλωσήρθατε στο μεγαλύτερο πάρτι της ελληνικής τηλεόρασης. Τέτοιο πάρτι δεν θα βρείτε πουθενά. Το Σαββατοκύριακο του Καρναβαλιού για μας ξεκίνησε νωρίτερα. Εμείς τις μάσκες τις φοράμε για τα act. Θα μιλήσω σαν επιχειρηματίας στο τέλος. Τώρα έχουμε πάρτι».

Ενώ στο κλείσιμο της εκπομπής ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τις τελευταίες μέρες ακούστηκαν και γράφτηκαν πάρα πολλά. Τα περισσότερα, σχεδόν όλα, είναι ψέματα. Δεν έχω κρυφτεί ποτέ και δεν έχω κάτι να κρύψω. Μια παράκληση μόνο σε όλους εσάς που γράφετε, ή που περιμένατε κάτι να γίνει για να γράψετε για τον Κοκλώνη. Ο Κοκλώνης λοιπόν είναι εδώ, ρωτήστε με ό,τι θέλετε, αλλά σας παρακαλώ, σταματήστε να στοχεύετε μια εταιρεία με 600 εργαζόμενους που δουλεύουν σκληρά, ζουν από αυτή και κρέμονται από το τι θα γράψετε εσείς. Εγώ είμαι εδώ για να σας δώσω όλες τις απαντήσεις, αλλά αυτούς δεν θα σας αφήσω να τους πειράξετε».