Ελεύθερος με εγγύηση 20.000 ευρώ, αφέθηκε ο ποδοσφαιριστής Μπόρις Κλέιμαν, μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του στον ανακριτή.

Ads

Υπενθυμίζεται ότι στον ποδοσφαιριστή είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για βιασμό ανήλικης και κατοχή ναρκωτικών.

Το χρονικό της υπόθεσης

Μία ανήλικη κοπέλα από το Βέλγιο, η οποία βρισκόταν στην Ελλάδα στο πλαίσιο σχολικής εκδρομής, κατήγγειλε ότι ο πρώην -πλέον- τερματοφύλακας του Βόλου την βίασε σε γνωστό μπαρ του Κολωνακίου.

Ads

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 33χρονος προέβη αρχικά σε άσεμνες χειρονομίες στη 17χρονη και λίγη ώρα αργότερα την κακοποίησε σεξουαλικά, ενώ πάνω του βρέθηκαν και ναρκωτικές ουσίες.

Συγκεκριμένα, όταν διαπίστωσε ότι η ανήλικη είχε ζαλιστεί από την κατανάλωση αλκοόλ, επιχείρησε να έρθει σε σεξουαλική επαφή μαζί της. Στην αρχή έκανε κάποιες ασελγείς χειρονομίες, όμως όταν εκείνη έδειξε ότι δεν συναινεί, ο Κλέιμαν φέρεται να την ακινητοποίησε με την δύναμη του και να κακοποίησε σεξουαλικά την ανήλικη, , όπως ανέφερε η καταγγελία.

Μόλις η κοπέλα αποκάλυψε στους φίλους της τι είχε συμβεί, εκείνοι ήρθαν στα χέρια με τον τερματοφύλακα. Στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικοί οι οποίοι προσήγαγαν τον Κλέιμαν και οκτώ μαθητές στο Τμήμα Ασφάλειας Συντάγματος.

Στην τσέπη του αθλητή είχε βρεθεί και 1,5 γραμμάριο ηρωίνης.

Ο Μπόρις Κλέιμαν, πατέρας τριών ανήλικων παιδιών, αφού αρνήθηκε ότι βίασε το κορίτσι, υποστήριξε ότι «χόρεψα μαζί της στο μπαρ και τίποτα άλλο».