Το «Αγιορείτικο Βήμα», σχολιάζοντας την απουσία του υπουργού Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή από την μεταφορά των λειψάνων της Αγίας Βαρβάρας, προχώρησε σε ένα άκρως χριστιανικό σχόλιο: «Κιότεψε ο Κουρουμπλής».

Ads

Σημειώνεται πως πληροφορίες ανέφεραν ότι ο υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής θα παρευρεθεί στο σημείο για να συνοδεύσει τη λειψανοθήκη, ωστόσο ο ίδιος τις διέψευσε. «Ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο» δήλωσε και κλείνοντας τη συζήτηση τόνισε: «Είναι θέμα εντελώς προσωπικό του κάθε ανθρώπου και δεν χρειάζεται να συνεχίζουμε να το συζητάμε».

Το «Αγιορείτικο Βήμα» έγραψε:

Κιότεψε ο Κουρουμπλής και δεν συνοδεύει τελικά τα λείψανα στον “Άγιο Σάββα”

Ads

Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις απαρνησάτω…. Υπέκυψε στην πίεση των αριστερομπερδεμένων, που κόπτονται για τα λείψανα των Αγίων, αλλά έχουν ταριχευμένο τον Λένιν κοντά έναν αιώνα, ο Συριζαίος υπουργός Υγείας. O κ. Κουρουμπλής δε θα συνοδεύσει τελικά τα λείψανα της Αγίας Βαρβάρας αυριο στο αντικαρκινικό νοσοκομείο “Άγιος Σάββας” γιατί….θυμήθηκε πως έχει να πάει στη Γενεύη για μία διάσκεψη του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας….

«Και έσται η εσχάτη πλάνη χείρων της πρώτης»….  Αντί άλλη απάντηση στον υπουργό που κιότεψε τα λόγια σήμερα το πρωί του Αρχιεπισκόπου για τους αμφισβητίες των λειψάνων και τους αντιδρώντες: «οι άνθρωποι αυτοί είναι των λόγων. Τα λόγια, όμως κούρασαν και έφτασαν τον τόπο σε αυτή την κατάσταση. Χρειαζόμαστε λόγο και όχι λόγια». Πήγαμε να πιστέψουμε για λίγο πως ο κ. Κουρουμπλής δεν ήταν εις εξ αυτών..