Δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κικίλιας, για σχόλιο που έκανε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, πρώην βουλευτής της ΝΔ, καλώντας τον «να είναι πιο προσεκτικός στον τρόπο που μιλάει».

Ads

Πιο συγκεκριμένα, Αφορμή για την απάντηση του Υπουργού στάθηκε ένα σχόλιο του Μπάμπη Παπαδημητρίου όταν οι παρουσιαστές της εκπομπής στον ΣΚΑΙ προλόγισαν την παρουσία του κ. Κικίλια. «Ο μπασκετμπολίστας Υπουργός» ανέφερε ο κ. Παπαδημητρίου, κάτι που ο Βασίλης Κικίλιας χαρακτήρισε «υποτιμητικό και προσβλητικό».

«Έχω υπάρξει αθλητής της Εθνικής ομάδας και επαγγελματίας μπασκετομπολίστας και έχω φορέσει και τιμήσει τη φανέλα της Εθνικής. Δεν θεωρώ πως είναι καθόλου κακό να είναι κάποιος αθλητής. Και να κολλάει ένσημα έναντι άλλων που δεν έχουν κολλήσει κανένα» είπε και πρόσθεσε: «Προσβάλει όλη την αθλητική οικογένεια. Αυτή που κάθε τυχάρπαστος δημοσιογράφος τρέχει να πάρει αυτόγραφο και να βγάλει μια φωτογραφία όταν φέρνει επιτυχίες. Θα τον συμβούλευα να είναι πιο προσεκτικός όταν μιλάει».

«Προσβάλει τους νέους αυτούς που ζητάμε να επιστρέψουν στη χώρα, που μας έχουν γυρίσει την πλάτη και είναι το μέλλον. Λόγω τέτοιων συμπεριφορών και νοοτροπιών αυτά τα νέα παιδιά μας αποστρέφονται και λένε δικαίως κάποιες φορές, όλοι ίδιοι είστε», κατέληξε.