«Η Novartis από το 2003 ως το 2009 ήταν ένα τεράστιο σκάνδαλο συνδεδεμένο με την αύξηση της φαρμακευτικής δαπάνης» ανέφερε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό News 24/7 ο Βασίλης Κεγκέρογλου και πρόσθεσε: «Λέω άπλετο φως αλλά αν δεν έχεις στοιχεία, άστο καλύτερα».

Ads

Ο γραμματέας της ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης παράλληλα αναφερόμενος στις εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση σημείωσε: «Βάζω το χέρι μου στη φωτιά γι αυτόν για τον οποίο αύριο θα ζητήσουν την άρση της ασυλίας του».

Επιπλέον κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη «να σταματήσει το κρυφτούλι με τον Προκόπη Παυλόπουλο» υπαινισσόμενος ότι μπορεί να υπάρχει παρασκηνιακή συνεννόηση ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για την επανεκλογή του στο αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Προέβλεψε ότι το ΚΙΝΑΛ θα ξεπεράσει τη Χρυσή Αυγή σε εκλογικό ποσοστό και θα παίξει καθοριστικό ρόλο μετά τις εκλογές, ενώ τόνισε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε δεινή πολιτική θέση, είναι πολύ στριμωγμένος. Οι Γέφυρες είναι μετέωρες, έχουν τη συμπάθειά μας ο κ. Σκουρλέτης και ο κ. Δανέλλης, αλλά αυτή τη φορά δεν θα τους ευνοήσει η τύχη».

Ads