«Εκτελούσατε συμβόλαιο. Είναι προφανές ότι οι εντολείς σας βρίσκονται στα κόμματα της αντιπολίτευσης», είπε ο Γιώργος Κατρούγκαλος στον δημοσιογράφο Βασίλη Χιώτη που υπογράφει το άρθρο στο Βήμα, το οποίο εμφάνιζε τον αναπληρωτή υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης να «υπόσχεται διορισμούς με προμήθεια 12%». Αποδομώντας το δημοσίευμα, και έχοντας την στήριξη του Μαξίμου μετά τα στοιχεία που παρέθεσε, ο Γιώργος Κατρούγκαλος το χαρακτήρισε όχι μόνο «κίτρινο» αλλά μια «προβοκάτσια και πλαστογραφία», μια «κατασκευασμένη υπόθεση», ενώ ο Βασίλης Χιώτης δήλωσε πως «αν έχω πέσει θύμα παραπληροφόρησης, θα ζητήσω συγγνώμη».

Ads

«Είναι προφανές από τις αλλεπάλληλες δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη ότι ο κ. Χιώτης δεν λειτούργησε μόνος του σε αυτήν την ιστορία. Δεν μπορώ να είμαι βέβαιος ότι ο κ. Μητσοτάκης είναι ο πολιτικός του εντολέας αλλά είναι προφανές ότι ο κ. Χιώτης λειτουργεί κατ΄ εντολή και στο πλαίσιο συμβολαίου», τόνισε και ερωτηθείς από ποιους έχει δοθεί αυτή η εντολή απάντησε: «προφανώς από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ». (Διαβάστε: Βορίδης και Άδωνις οι πηγές του Βήματος; [Βίντεο]

«Όλοι σας έχουν καταγγείλει» είπε ο Βασίλης Χιώτης, λέγοντας πως την υπόθεση έχουν καταγγείλει το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ και το Ποτάμι. «Το Ποτάμι είπε πως πρέπει να δώσω εξηγήσεις και δέχομαι πως δεν βρίσκεται σε αυτούς που σας έχουν δώσει εντολή». Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος του Βήματος ισχυρίστηκε πως καταγγελία έχει γίνει και από το ΚΚΕ, κάτι που δεν ισχύει, και διορθώνοντας είπε: «Περιμένω να ακούσω και τη θέση του ΚΚΕ». «Το ΚΚΕ κύριε Χιώτη δεν έχει σχέση με βρομερά υποκείμενα, ψεύτες και συκοφάντες σαν εσάς», απάντησε ο κ. Κατρούγκαλος. 

Διαβάστε επίση:

Δείτε τη συνέντευξη