Σφοδρή επίθεση στον δήμαρχο Βύρωνα, Νίκο Χαρδαλιά, εξαπολύουν οι εργαζόμενοι στους παιδικούς σταθμούς και στους τομείς του αθλητισμού και του πολιτισμού, οι οποίοι παραμένουν απλήρωτοι, καθώς, όπως καταγγέλλουν, δεν τους έχει καταβληθεί η μισθοδοσία την 1η Δεκεμβρίου.

Ads

 

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος, μέσω του in.gr, δεσμεύτηκε ότι το πρόβλημα θα λυθεί άμεσα και ότι αύριο, Τρίτη, θα πληρωθούν όλοι οι εργαζόμενοι. Επιρρίπτει μάλιστα τις ευθύνες στο υπουργείο Εσωτερικών, τονίζοντας ότι έχει καθυστερήσει την τακτική επιχορήγηση.
 
Η Ανεξάρτητη Αγωνιστική Παρέμβαση του Δήμου Βύρωνα καταγγέλλει ότι οι καθυστερήσεις πληρωμών τείνουν να γίνουν μόνιμο καθεστώς από τον περασμένο Ιούλιο.
 
«Οι επανειλημμένες διαβεβαιώσεις του δημάρχου ότι οι εργαζόμενοι θα πληρώνονται κανονικά αποδεικνύονται επικοινωνιακού χαρακτήρα χωρίς αντίκρισμα» αναφέρει.
 
Και προσθέτει ότι ο Δήμος Βύρωνα έχει περιέλθει σε αδιέξοδο, τονίζοντας ότι «οι διαβεβαιώσεις του κ.Χαρδαλιά ότι ο δήμος δεν θα καταρρεύσει οικονομικά ή θα καταρρεύσει τελευταίος είναι εκτός πραγματικότητας».