Χάσμα υπάρχει μεταξύ των προγνώσεων των μετεωρολόγων για τον καιρό της Καθαράς Δευτέρας.

Ads

Από τη μία πλευρά υπάρχουν μετεωρολόγοι που υποστηρίζουν ότι ο καιρός θα είναι καλός και οι εκδρομείς θα απολαύσουν ένα τριήμερο με ήπιες θερμοκρασίες και ηλιοφάνεια και, από την άλλη, υπάρχουν μετεωρολόγοι που εκτιμούν στις προγνώσεις τους ότι είναι πιθανό να έχουμε βροχές σε διάφορες περιοχές ακόμη και στην Αθήνα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, στην πρόγνωσή του ανέφερε ότι από το Σάββατο, ο καιρός θα αλλάξει με βροχές και θα έχουμε πτώση της θερμοκρασίας. Έτσι, ο καιρός την Καθαρά Δευτέρα, όπως ανέφερε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, θα είναι άστατος στην Κεντρική, τη Δυτική και τη Βόρεια Ελλάδα ενώ δεν αποκλείονται και οι βροχές στην Αθήνα.

Από την άλλη ο μετεωρολόγος, Γιάννης Καλλιάνος, έκανε κριτική στην διαμάχη που υπάρχει για τον καιρό τονίζοντας ότι υπήρξαν μετεωρολόγοι που υποστήριξαν ότι «μετά το καλό Σαββατοκύριακο, αυτή την εβδομάδα δηλαδή, θα κατέβει αιφνίδια ο βόρειος πόλος στην Ελλάδα και θα φέρει χιόνια και ψύχος».

Μάλιστα, άφησε αιχμές και για τους μετεωρόγολους που 7 μέρες πριν την Καθαρά Δευτέρα κάνουν προγνώσεις για τον καιρό, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Σήμερα, βγήκαν πάλι δεκάδες σελίδες και αναφέρουν με λεπτομέρεια τον καιρό για την Καθαρά Δευτέρα, δηλαδή για 7 μέρες μετά!».