Μια επιστήθια φίλη της συζύγου του πρωθυπουργού που μάλιστα ήταν παρούσα στην ορκωμοσία του Κυριάκου Μητσοτάκη ανάμεσα στους πολύ στενούς συγγενείς της οικογένειας (φωτογραφία*), καταζητείται από τις διωκτικές αρχές. Πρόκειται για τη Μελίνα Τραυλού, πλοιοκτήτρια και μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, και εκπρόσωπος της Neptune Shiping.

Ads

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Tvxs.gr, με σήμα που εκδόθηκε από το Λιμεναρχείο Λαυρίου στις 4 μμ της Τετάρτης, αναζητείται προκειμένου να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτόφωρου για παράβαση του άρθρου 208 του Ν.187/1973 για ναύτες που απουσιάζουν από τα καθήκοντά τους. Όπως έχει συμβεί και με άλλους εφοπλιστές στο παρελθόν, εμφανίζονται ως ναυτολογημένοι σε πλοία για ασφαλιστικούς λόγους, αλλά όταν σε έλεγχο των αρχών διαπιστώνεται ότι απουσιάζουν αδικαιολόγητα, διώκονται με τη συνήθη διαδικασία.

Κάπως έτσι και η γνωστή εφοπλίστρια, την οποία πλήθος δημοσιευμάτων συνδέουν με την οικογένεια Μητσοτάκη, φαίνεται ότι έχει εμπλακεί σε μια καθόλου ευχάριστη υπόθεση, που προκύπτει συνήθως από «καλοθελητές» που ενημερώνουν τις λιμενικές αρχές. 

* Στη φωτογραφία η Μελίνα Τραυλού, δεύτερη από αριστερά, στην ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης, μαζί με την οικογένεια Μητσοτάκη

Ads