Πληθαίνουν οι καταγγελίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για εργοδότη στον Βύρωνα που κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε κοπέλες. Ο συγκεκριμένος έβαζε αγγελίες και ζητούσε γυναίκες υπαλλήλους για να εργαστούν στο μαγαζί του.

Ads

Ο 47χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος έβαζε τις υπαλλήλους να δοκιμάζουν τα ρούχα με τη δικαιολογία ότι θέλει να δει εάν τους πηγαίνουν και εάν είναι κατάλληλες οι κοπέλες για τη δουλειά.Τις έβαζε να προβάρουν ρούχα και τις επιτίθετο σεξουαλικά.

Εις βάρος του, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το MEGA, υπάρχουν ήδη τρεις καταγγελίες από νέες γυναίκες ηλικίας 20,21 και 38 ετών για σεξουαλικές επιθέσεις και ασέλγεια.

Η υπόθεση έγινε γνωστή με την καταγγελία μιας 20χρονης που  υπογράμμισε πως ο άνδρας την έβαλε να κάνει έναν συνδυασμό ρούχων και κάποια στιγμή της λέει πως «κάτι δεν ταιριάζει» και τότε της τράβηξε πάνω το εσώρουχο και άρχισε να της κατεβάζει το παντελόνι. Η ίδια ενημέρωσε τον πατέρα της, ο οποίος με την σειρά του κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία.

Ads

Μετά από αυτό δύο ακόμη γυναίκες ηλικίας 38 και 21 ετών κατήγγειλαν στο τμήμα της περιοχής τους τον εφιάλτη που βίωσαν στα χέρια του 47χρονου ιδιοκτήτη.

Όπως υποστηρίζεται, ο σάτυρος εργοδότης προσπάθησε να τις δελεάσει ώστε να μην μιλήσουν προσφέροντάς τους ρούχα, εσώρουχα και παπούτσια από την επιχείρηση.