Δύο άγνωστοι με φωτογραφικές μηχανές παραβίασαν την εξώπορτα και μπήκαν μέσα στην αυλή του σπιτιού του Γιάννη Ραγκούση στην Πάρο, όπως ο ίδιος καταγγέλλει μέσα από ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ads

Όπως αναφέρει ο τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, τον ενημέρωσε η μικρή του κόρη που ήταν μέσα στο σπίτι.

«Ιδού τα αποτελέσματα της άθλιας δημοσιογραφικής στοχοποίησης των παιδιών μου! Πριν λίγο, κατατρομαγμένη η μικρή μου κόρη, που βρισκόταν μέσα στο σπίτι στην Πάρο, με ειδοποίησε ότι 2 άγνωστοι με φωτογραφικές μηχανές παραβίασαν την εξώπορτα και μπήκαν μέσα στην αυλή» τονίζει ο Γιάννης Ραγκούσης και επισημαίνει ότι ειδοποίησαν την αστυνομία.

Διαβάστε επίσης: Γιατί μπήκε στο στόχαστρο της ΝΔ ο Γιάννης Ραγκούσης;

Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ γνωστοποίησε νωρίτερα σήμερα, Τετάρτη 4/4, πως απέστειλε τρία εξώδικα στην Απογευματινή, τα Παραπολιτικά και το Πρώτο Θέμα, σχετικά με την υπόθεση της βίλας στην Πάρο.

Ads

Παράλληλα, ενημέρωσε ότι ζήτησε επίσημα τον έλεγχο των Πόθεν Έσχες του, μαζί με αυτά των Κυριάκου Μητσοτάκη και των υπουργών για την έπαυλη στην Τήνο και τα δάνειά τους, απαντώντας στη συνέχεια στη ΝΔ.

Τέλος, αναφορικά με το σημερινό, νέο, δημοσίευμα της Απογευματινής, το οποίο αναφέρει ότι πήρε τη νόμιμη επιστρεπτέα προκαταβολή για τη ζημιά που κατέγραψε η επιχείρησή του την περίοδο της πανδημίας, ζητά από τη ΝΔ να ενημερώσει τους πολίτες πόσοι βουλευτές του κόμματος και πόσοι υπουργοί έκαναν το ίδιο.