Γνωστός σκηνοθέτης, κακοποιούσε σεξουαλικά ανήλικα κορίτσια και όταν προέκυπταν ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες, φρόντιζε να καλύπτει τα έξοδα των εκτρώσεων, σύμφωνα με καταγγελία.

Ads

Η ηθοποιός Ανδρονίκη Αβδελιώτη, η οποία είχε ήδη καταγγείλλει γνωστό έλληνα σκηνοθέτη που πριν από 14 χρόνια της είχε πει ότι «για να δουλέψεις στο θέατρο θα έπρεπε να είναι διαθέσιμη», σχολίασε τη συγκεκριμένη καταγγελία από την προσωπική της σελίδα στο Facebook αναφέροντας πως «τόσα χρόνια μετα απο την ανηθικη προταση που μου ειχες κανει, αφου πρωτα φροντισες να ξεφτυλισεις και να εκθεσεις την οικογενεια σου και τις συνεργατιδες σου για να με πεισεις, μαθαινω τα παρακατω χαλια σου. Τρισάθλιε».

«Μέσα στα χρονια ακουγα καποια απο τα αίσχη σου. Αλλα οτι απλωνες τα ξερά σου σε ανηλικα κοριτσια αυτο δεν το φανταζομουν. Εισαι και πατερας», επισημαίνει παράλληλα η ηθοποιός στην ανάρτηση της.

image

Ads

Η σχετική ανάρτηση της κυρίας Αβδελιώτη:

«Τόσα χρόνια μετα απο την ανηθικη προταση που μου ειχες κανει, αφου πρωτα φροντισες να ξεφτυλισεις και να εκθεσεις την οικογενεια σου και τις συνεργατιδες σου για να με πεισεις ,μαθαινω τα παρακατω χαλια σου.

Τρισάθλιε.

Εγω εφυγα τρέχοντας τοτε και εγραψα στα παλια μου τα παπουτσια την ηλιθια παρασταση και τους ρολους που μου εταζες γελοιε, ατάλαντε κακομοιρη.
Μέσα στα χρονια ακουγα καποια απο τα αίσχη σου. Αλλα οτι απλωνες τα ξερά σου σε ανηλικα κοριτσια αυτο δεν το φανταζομουν. Εισαι και πατερας».