Νέο περιστατικό διαρροής ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων στο διαδίκτυο έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Συγκεκριμένα, μία 22χρονη κοπέλα κατήγγειλε δημόσια στο OPEN ότι προτού κλείσει τα 15 της χρόνια γνωστός δικηγόρος της Αθήνας την αποπλάνησε και την κακοποίησε κατ’ εξακολούθηση.

Ads

Σύμφωνα με την ίδια ο δικηγόρος τότε ήταν 56 ετών και την είχε προσεγγίσει έχοντας ερωτική σχέση με μία θεία της. Επιπλέον, αν και έχει ολοκληρωθεί η ανάκριση, ο δικηγόρος έχει παραπεμφθεί σε δίκη για κακούργημα, για ασελγείς πράξεις σε ανήλικο, αλλά δεν έχει ακόμα προσδιοριστεί η δίκη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open o δικηγόρος κατηγορείται, ακόμα, ότι διακινούσε γυμνές φωτογραφίες της κοπέλας στο διαδίκτυο. Επίσης, σε βάρος του υπάρχουν ακόμα δύο μηνύσεις για ασέλγεια εις βάρος δύο κοριτσιών 12 και 14 ετών, στην Άνδρο, για τις οποίες σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται να δικαστεί τον Μάιο. Ο κατηγορούμενος αρνείται τις κατηγορίες και λέει ότι όλα έγιναν με τη συναίνεση της καταγγέλλουσας.

Η δημόσια καταγγελία της Αρετής

Η Αρετή δήλωσε ότι «Τον γνώρισα από τα 12 μου έτη. Μάς έφερε κοντά η θεία μου και κάπως μεθοδευμένα άρχισε να με φλερτάρει. Φυσικά εγώ ως παιδί αυτό δεν το αντιλαμβανόμουν, μέχρι που φτάσαμε στα 14 μου, όταν με κακοποίησε για πρώτη φορά σεξουαλικά. Εγώ επειδή φοβόμουν δεν μίλησα στους γονείς μου αμέσως, φοβήθηκα πάρα πολύ, επειδή εμπλεκόταν και η θεία μου φοβήθηκα τις αντιδράσεις της οικογένειας. Παρόλα αυτά αυτός συνέχισε να είναι σε επικοινωνία μαζί μου, καθημερινά κι εκμεταλλευόμενος καταστάσεις». 

Ads

Στην συνέχεια, ανέφερε ότι «Γνωρίζοντας τα οικογενειακά μου, ως φίλος της θείας μου, προσπάθησε να εκμεταλλευτεί καταστάσεις και να έρθει κοντά μου, με έπεισε ότι δεν με αγαπάει κανείς από την οικογένειά μου, με έστρεψε ενάντια στην οικογένειά μου, με έπεισε ότι μόνο αυτός με αγαπάει και με νοιάζεται και έτσι με ανάγκαζε, – μού έλεγε ότι οφείλω – να τού στέλνω γυμνές φωτογραφίες μου, έστελνε και εκείνος σε μένα. Ήθελε να είναι το δώρο μου προς αυτόν για την ψυχολογική στήριξη που μού παρείχε και, με τον ίδιο τρόπο, με έπεισε στα 15 μου πια, να συνευρεθούμε ερωτικά.

Μετά την ερωτική συνεύρεση η πίεση έγινε ακόμα χειρότερη, μού ζητούσε να συνευρεθώ ερωτικά μαζί του και με άλλες γυναίκες – με την θεία μου, τη γυναίκα του, τις φίλες μου. Κάπου εκεί εγώ άρχισα να αντιλαμβάνομαι ότι δεν μπορεί να είναι αλήθεια η αγάπη για την οποία μιλούσε, και με μία αφορμή, μίλησα στη μητέρα μου και την άλλη μέρα κιόλας, και με τον πάτερα μου, πήγαμε και καταθέσαμε στην αστυνομία».

Τέλος, πρόσθεσε ότι «Διέρρευσε τις γυμνές φωτογραφίες μου στο διαδίκτυο και πλέον πολλοί βρίσκουν τις φωτογραφίες μου και με εκβιάζουν ότι αν δεν απαντήσω στα μηνύματά τους και δεν τους στείλω και άλλες θα τις δημοσιοποιήσουν. Έχω πάει στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος για να καταγγείλω πολλές φορές. Κάθε φορά πριν από κάποια δίκη διαρρέουν φωτογραφίες μου. Τώρα ισχυρίζεται ότι εγώ ρεζιλεύω τον εαυτό μου».