Ανατροπή σημειώνεται σε ότι έχει να κάνει με το τροχαίο στη Λιοσίων με αποτέλεσμα το πολυτελές αυτοκίνητο να καταστραφεί και να υπάρχουν τέσσερις τραυματίες.

Ads

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ όπως είπε ο ίδιος ο 18χρονος στους αστυνομικούς, είναι υπάλληλος του πλυντηρίου καθώς και συγγενής του ιδιοκτήτη της επιχείρησης και πήρε το όχημα για να… κάνει βόλτα και όχι για να το κλέψει.

O ιδιοκτήτης του πλυντηρίου του παρέδωσε το όχημα στον 18χρονο για να το πλύνει. Όταν επέστρεψε ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου είδε ότι αυτό έλειπε.

Ο ιδιοκτήτης του οχήματος είχε τοποθετήσει σε αυτό πομπό παρακολούθησης και ξαφνικά το είχε στην εφαρμογή γεωεντοπισμού, στο κινητό του τηλέφωνο, να κινείται μακριά από το πλυντήριο. Έτσι και ενημέρωσε την αστυνομία η οποία προσπάθησε να κάνει αρχικά μπλόκο στο κέντρο της Αθήνας και όταν αυτός δεν σταμάτησε ξεκίνησε η κινηματογραφική καταδίωξη που τελείωσε με το σμπαραλιασμένο αυτοκίνητο και τους 4 τραυματισμούς στην οδό Λιοσίων. Οπως είπε δεν σταμάτησε γιατί δεν είχε δίπλωμα.

Ads

Ο νεαρός οδηγός οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για κλοπή, επικίνδυνη οδήγηση από την οποία προέκυψε κίνδυνος για άνθρωπο, απείθεια, οδήγηση χωρίς δίπλωμα, διατάραξη συγκοινωνιών, σωματικές βλάβες από αμέλεια σε βαθμό πλημμελήματος. Ο κατηγορούμενος, επίσης, είναι αντιμέτωπος και με το πλημμέλημα της οπλοφορίας καθώς, σύμφωνα με τις αρμόδιες αρχές, στην κατοχή του βρέθηκαν σπρέι πιπεριού, δύο μαχαίρια και ένα γκλομπ.