Την επίθεση στελεχών της Χρυσής Αυγής κατά του τηλεοπτικού σταθμού Mega Channel επειδή πρόβαλε τουρκικά σίριαλ ανήμερα της 25ης Μαρτίου καταδίκασαν την Τρίτη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, η Δημοκρατική Αριστερά και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ads

«Η Χρυσή Αυγή απέδειξε ότι η χυδαιότητα και η γελοιότητα δεν έχουν πλέον όρια…», τόνισε ο Σίμος Κεδίκογλου, ενώ η ΔΗΜΑΡ έκανε λόγο για άθλια επίθεση που αγγίζει τα όρια της πολιτικής παραφροσύνης.
 
«Οι χυδαίες συμπεριφορές των «ταγμάτων εφόδου» και του κοινοβουλευτικού τους εκπροσώπου ας σημάνουν επιτέλους συναγερμό στο Δημοκρατικό κόσμο», επισήμανε ακόμη η ΔΗΜΑΡ.

Tο ΠΑΣΟΚ με ανακοίνωση του Τομέα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και την Πρωτοβουλία κατά του Νεοναζισμού και της Ρατσιστικής και Κοινωνικής Βίας, τόνισε ότι η επίθεση σε τηλεοπτικό κανάλι με αφορμή την προβολή «τουρκικών» σίριαλ δείχνει για άλλη μια φορά το μέγεθος της επικινδυνότητας αλλά και της γελοιότητας της Χρυσής Αυγής. «Για το γεγονός του βανδαλισμού ιδιωτικού χώρου από βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου, το λόγο έχει η δικαιοσύνη», καταλήγει η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ. 

Από την πλευρά του, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει σε ανακοίνωσή του για το περιστατικό: «Η απαράδεκτη επίθεση της  Χρυσής Αυγής, η οποία έφτασε σε μέγιστο σημείο χυδαιότητας με αφορμή την προβολή ενός «τούρκικου» σήριαλ στην τηλεόραση, δείχνει για άλλη μια φορά το αποτρόπαιο πρόσωπό της. Να τη χαίρονται αυτοί που τη θεωρούν και προνομιακό συνομιλητή τους».  

Ads