Στη σύλληψη του 46χρονου γιού της ηλικιωμένης, που βρέθηκε νεκρή θαμμένη, προχώρησε την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου η αστυνομική διεύθυνση Καστοριάς.

Ads

Υπενθυμίζεται ότι το πτώμα της ηλικιωμένης γυναίκας που είχε δηλωθεί ως αγνοούμενη πριν από δύο ημέρες από τον γιό της, εντοπίστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 17 Σεπτεμβρίου, κοντά στο γήπεδο του Δενδροχωρίου Καστοριάς. 

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η σορός της 82χρονης ήταν θαμμένη στο σημείο, αλλά σκυλιά ή άγρια ζώα, έσκαψαν και ξέθαψαν το πτώμα. Στις έρευνες που ξεκίνησαν, βρέθηκε σε ρέμα ένα ανθρώπινο κρανίο, αλλά και οστά, τα οποία έχουν σταλεί για ιατροδικαστική εξέταση για να διαπιστωθεί αν ανήκουν σε άνθρωπο ή ζώο.

Μετά την πρώτη κατάθεση του 46χρονου, η  υποδιεύθυνση ασφάλειας Καστοριάς που διενεργεί την προανάκριση κάλεσε εκ νέου τον 46χρονο να καταθέσει καθώς είχε πέσει σε αντιφάσεις σε σχέση με την αρχική του κατάθεση. Ως εκ τούτου, η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψή του.

Ads

Η γυναίκα ζούσε στο Δενδροχώρι μαζί με τον 46χρονο γιο της, ενώ είχε χάσει τον σύζυγό της και τις δύο κόρες της.

Αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση, προκειμένου να διακριβωθούν οι ακριβείς συνθήκες και τα αίτια θανάτου της ηλικιωμένης γυναίκας, με τις αρχές να αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.