Ο Στέφανος Κασσελάκης με ανάρτηση του αναδεικνύει την σιωπή των ελληνικών ΜΜΕ για την καταδίκη της Ελλάδας από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για το κράτος δικαίου της.

Ads

«Είναι η πρώτη φορά που οι ευρωπαϊκοί θεσμοί καταδικάζουν τη χώρα μας μετά τη χούντα. Δηλαδή εδώ και μισό αιώνα! Δεν το μάθατε, γιατί η προπαγάνδα Μητσοτάκη δεν επιτρέπει να το μάθετε. Άλλωστε, αν το επέτρεπε, δε θα φτάναμε να είμαστε το κακό παράδειγμα της Ευρώπης» σημειώνει, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ειδικότερα, ο Στέφανος Κασσελάκης τονίζει:

«Συνέβη κάτι συνταρακτικό χθες. Το μάθατε;

Πώς να το μάθετε, όταν αυτό που θέλουν να μαθαίνετε για τον πρωθυπουργό είναι ο τρόπος με τον οποίο οι επικοινωνιολόγοι του τον βάζουν να αυτοσαρκάζεται στο tiktok για να πείτε «cool», «τα σπας» και να ξεχάσετε τι γίνεται στη χώρα;

Ads

Χθες, η πατρίδα μας καταδικάστηκε με ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου για την κατάσταση στο Κράτος Δικαίου, τη χειραγώγηση της Δικαιοσύνης, του Τύπου, των θεσμών.

Ως κύρωση, κινδυνεύουμε να χάσουμε ευρωπαϊκά κονδύλια.

Είναι η πρώτη φορά που οι ευρωπαϊκοί θεσμοί καταδικάζουν τη χώρα μας μετά τη Χούντα. Δηλαδή εδώ και μισό αιώνα!

Δεν το μάθατε, γιατί η προπαγάνδα Μητσοτάκη δεν επιτρέπει να το μάθετε. Άλλωστε, αν το επέτρεπε, δε θα φτάναμε να είμαστε το κακό παράδειγμα της Ευρώπης».

 

@skasselakisΕίναι η πρώτη φορά που οι ευρωπαϊκοί θεσμοί καταδικάζουν τη χώρα μας μετά τη Χούντα. Δηλαδή εδώ και μισό αιώνα!♬ πρωτότυπος ήχος – Stefanos Kasselakis