Με τα δεδομένα «που πλέον βλέπω σήμερα πιστεύω ότι είναι απολύτως εφικτό να είμαστε πρώτοι», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο κανάλι MEGA την Πέμπτη.

Ads

«Πιστεύω ότι μέσα σε δύο μήνες μπορούν όλα να ανατραπούν» τόνισε, αναφερόμενος στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, υπογραμμίζοντας ότι «μπορούμε να κερδίσουμε».

Απαντώντας στο τι θα γίνει εάν στις 9 Ιουνίου δεν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πρώτος, ο κ. Κασσελάκης είπε ότι «θα είμαστε πρώτοι στις βουλευτικές. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω». Ακόμα έκανε λόγο για τάση «ξεκάθαρα ανοδική ίσως και εκθετική» και πρόσθεσε ότι θα πετύχουμε καθώς είμαστε αυθεντικοί».

Αναφερόμενος στο μεγάλο ποσοστό της αποχής που έφτασε το 52% στις τελευταίες εκλογές ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημείωσε ότι αυτοί οι άνθρωποι «δεν είναι απολιτίκ. Είναι απογοητευμένοι».

Ads

Το τηλεοπτικό συνεργείο του καναλιού επισκέφθηκε επίσης το διαμέρισμα του κ. Κασσελάκη, ενώ εκτενή πλάνα της επίσκεψης προβλήθηκαν στην διάρκεια της συνέντευξης.

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη του Στέφανου Κασσελάκη: